Startsida
Life & Natura 2000

Samråd Billstaån

Som en del i projektet kommer Jämtkraft att anlägga fiskvägar kring sina anläggningar i Billstaån (Hackås). Syftet med åtgärderna är att återskapa fria vandringsvägar för fisk och andra organismer mellan Näkten och Storsjön. Billstaån har använts för vattenkraft under väldigt lång tid och vi är mycket glada över att dessa åtgärder nu kommer till stånd.

Jämtkraft kommer att hålla ett samrådsmöte för allmänheten på föreningshuset i Hackås den 12 februari klockan 18:30. Där kommer de att berätta om sina planerade åtgärder, och om du har frågor eller synpunkter kommer det att finnas möjlighet att framföra dem direkt till Jämtkraft.

Kontakt Jämtkraft: Ragnar Asklund: 063-14 93 46 / Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt

Välkommen till vårt seminarium!

Nu är det dags att knyta ihop säcken! Den 14-15 maj håller vi ett seminarium om vattenvård i perspektivet av ett förändrat [ ... ]

Läs mer...
Nu river vi Långränndammen i Gimån
Nu river vi Långränndammen i Gimån

Efter många turer är arbetet med att riva den gamla flottningsdammen i Gimån igång. Det var först oklart vem som var ansvar [ ... ]

Läs mer...

Följ vårt arbete!