Startsida
Life & Natura 2000

Vi som jobbar i projektet

Tillsammans med våra partnerorganisationer är vi många som arbetar i projektet, men vi som håller samman projektet som helhet och administrerar det gentemot våra finansiärer finns på Länsstyrelsen i Jämtlands län. Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av projektet! Ring, skicka e-post eller använd kontaktformuläret under Kontakt/Kontakta oss >

Malin Bernhardsson

Malin Bernhardsson är övergripande projektledare med uppgift att driva projektet framåt. Hon är markvetare från SLU med fokus på vattenvård och har tidigare arbetat som miljökonsult. Malins favorit bland sjöarna är Revsundssjön: "Fin tallskog, perfekta badplatser och den enda sjö där jag någonsin lyckats fånga en fisk!"

Direktnummer: 010-225 32 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pierre Samuelsson

Pierre Samuelsson är biträdande projektledare och ansvarig för våra åtgärder i fält. Pierre är biolog och har arbetat med naturvård i olika former på länsstyrelsen och i kommunal verksamhet. Pierre har två favoriter i projektet: "Locknesjön, för sitt trolska gröna klara vatten och för Forsaån som omgärdas av hällmark med tallar. Ser man hällristningarna så inser man även att vi är många, många generationer som dragits till platsen, lite svindlande att tänka på hur det såg ut på den tiden. Men samtidigt, Näkten som känns lite mer sträv, rejäl och robust med sin karga strandlinje i sydost och avrinningen genom Billstaån som trots att den blivit så hårt ansatt av oss under många hundra år är tilldragande och vacker."

Direktnummer: 010-225 33 03
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ingemar Näslund

Ingemar är vårt sakkunniga stöd i projektet som också till stor del står bakom att det blivit verklighet. Om han måste välja en favorit blad sjöarna (vilket han motvilligt gör) blir det Näkten:
"Den har allt, stor diversitet i habitat, arter och omgivande miljöer. Vacker förstås och en mångfacetterad historik kring hur man använt den, inte minst kring fisket."

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Daniel Westerlund

Daniel är vår projektekonom som har hand om projektets ekonomi och sköter om redovisning gentemot våra finansiärer. Du som medverkar i projektet och har frågor kring redovisning eller annat kan kontakta Daniel eller Malin. 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  

Vår postadress

Länsstyrelsen Jämtlands län
831 86 Östersund
Besöksadress: Residensgränd 7

Faktureringsadress

Länsstyrelsen Jämtlands län
Box 595
831 27 Östersund

 

Fotografier på triplelakes.se

© Länsstyrelsen Jämtlands län om ej annat anges.

Aktuellt

Stort intresse för stora fiskar!
Stort intresse för stora fiskar!

Tack alla som kom och gjorde vårt seminarium om stora laxfiskar till en bra dag! Cirka hundra personer hjälptes åt att fylla [ ... ]

Läs mer...
Rödingseminarium lördag 6 maj

Lördag den 6 maj arrangerar vi tillsammans med Näktens fiskevårdsområde och Bergs kommun ett seminarium kring våra stora la [ ... ]

Läs mer...

Följ vårt arbete!